Over Academic Journals


Academic Journals

Uitgevers sinds 1982

Academic Journals beheerst het complete uitgeefproces van conceptontwikkeling tot en met distributie. Door haar kennis en ruime ervaring kan Academic Journals een hoog niveau van dienstverlening garanderen. Ook voor de afzonderlijke onderdelen van het uitgeef-proces is Academic Journals een serieuze gesprekspartner voor uw organisatie.

Academic Journals beschikt over een gekwalificeerd team van wetenschapsjournalisten, medische- en paramedische schrijvers met expertise in diverse therapeutische gebieden, waaronder clinical nutrition, diabetes, voeding & oncologie, MDL, COPD, CVRM, etc.
https://academicjournals.nl/wp-content/uploads/2022/01/Hyppo2.png
Nascholingen

Academy

Academic Journals ontwikkelt geaccrediteerde e-learnings en organiseert nascholingen voor diverse doelgroepen in de gezondheidszorg. Voor sprekers, dagvoorzitter en docenten put Academic Journals uit een uitgebreid medisch- en paramedisch netwerk. Academic Journals is geautoriseerd voor onder andere de volgende kwaliteitsregisters:

De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) | Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) | Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) | Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO) | Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) | Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV)

Klassieke Media

Tijdschriften

Academic Journals geeft tijdschriften uit in eigen beheer, exploiteert tijdschriften voor derden en is licentiehouder van enkele producten die door STM Journals Elsevier Philadelphia PA worden uitgegeven.

Voor de productie van tijdschriften en digitale media heeft Academic Journals een logistiek traject opgezet met haar EU partners, met als resultaat maximale kosteneffectiviteit.

Organisaties en instellingen waarvoor Academic Journals de media exploitatie verzorgt kunnen ook gebruik maken van dit traject.
https://academicjournals.nl/wp-content/uploads/2022/01/VVHerfstCoverKader.png
Tijdschrift

Voeding & Visie


https://academicjournals.nl/wp-content/uploads/2022/01/websiteaj.png

Modern

Digitale Media

Academic Journals exploiteert diverse eigen websites en websites voor derden.

Academic Journals is een ervaren marktspeler als het om convergentie van verschillende media gaat. (tijdschriften, websites, educatie en voorlichting)
Voor crossmediale producties beschikt Academic Journals over IT-, Media-, LMS- en E-specialisten.

Academic Journals participeert veelal financieel in deze crossmediale producties.

Nascholing

Blended learning

Academic Journals ontwikkelt geaccrediteerde e-learnings, nascholingen en blended learning. Interactieve cursussen worden onder andere aangeboden via online-e-learning.nl (onderdeel van Academic Journals).

Blended Learning
Academic Journals is een ervaren marktspeler als het gaat om Blended Learning. Blended learning is de ultieme ontgrenzing tussen face to face nascholing en de digitale leeromgeving.

Academic Journals realiseert de convergentie van een nascholing, e-learning, een digitale kennistoet of enkele poll’s tijdens de nascholing. De feedback op deze poll’s geven de sprekers de gelegenheid de nascholing nóg meer diepte te geven. Na afloop van de nascholing krijgen de deelnemers toegang tot een relevante e-learing. Wat kan deze blend betekenen voor de verdieping van uw nascholing?

https://academicjournals.nl/wp-content/uploads/2022/02/Blended.png
https://academicjournals.nl/wp-content/uploads/2022/01/1-3.png

Digitale nascholingen

E-Learning

Academic Journals ontwikkelt e-learnings voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg waaronder diëtisten, praktijkondersteuners, huisartsen, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundigen en verzorgenden.

De docenten van Academic Journals ontwikkelen de e-learnings samen met toonaangevende specialisten in de verschillende relevante vakgebieden. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige evidence based e-learnings aanbieden die aansluiten bij de interesses van onze cursisten.

Academic Journals organiseert nascholingen voor diëtisten en verpleegkundigen. Academic Journals is gespecialiseerd in projectmanagement & programmaontwikkeling van deze nascholingen.

Academic Journals staat garant voor gedegen inhoud en uitvoering inzake concept & progamma-ontwikkeling, alsmede advies bij de selectie van de juiste dagvoorzitters en toonaangevende sprekers.

Overige onderdelen van de congresorganisatie (uitnodigingen, marketing & mailing, logistieke organisatie, registratie deelnemers, onsite management, hostesses, etc) worden uitgevoerd door FTDP (FTDP is een onderdeel van Academic Journals).


Belangrijke data

Onze Geschiedenis

Academic Journals heeft met zijn 40 jaar een ruime geschiedenis.
https://academicjournals.nl/wp-content/uploads/2022/02/Overons.png

012345678900123456789001234567890

Het jaar van

Hippocrates

Wordt beschouwd als de grondlegger en de ‘vader’ van de westerse geneeskunde omdat hij als eerste natuurlijke in plaats van bovennatuurlijke oorzaken voor ziekten zag.


01234567890012345678900123456789001234567890

Het jaar van

Oprichting

In 1982 werd Academic Journals opgericht met het doel om buitenlandse (medische) wetenschappelijke onderzoeken beschikbaar te maken voor Nederland.


01234567890012345678900123456789001234567890

Het jaar van

E-learning

In 2004 begint Academic Journals als een van de eerste uitgevers grootschalig e-learnings te publiceren in Nederland. Deze nascholingen werden als snel goed gevonden door de doelgroep.


01234567890012345678900123456789001234567890

Het jaar van

FTDP

Academic Journals wordt onderdeel van Fifty-Two Degrees Publishers B.V. Dankzij deze samenwerking wordt het mogelijk om grote internationale (media)producties te ontwikkelen.


Maak kennis via ons Portfolio

Ons werk

Klik hieronder op de projecten die we reeds hebben afgerond.

No more posts